Meld je aan

Indien u aan de Boerenmert wilt deelnemen, verzoeken wij u het hiernaast staande aanmeldformulier compleet in te vullen. De huurprijs van een marktkraam bedraagt € 45,- (frontbreedte 4 meter) en van een grondplaats € 35,- (minimale frontbreedte 4 meter, diepte ca 2,5 meter). Extra meters grondplaats bijhuren kan voor €10,- per meter.

De vergoeding voor een eetstand bedraagt € 125,- per stand. Voor kleine eetstands bedraagt deze € 50,-. Wij willen u vragen om de afmetingen van uw eetstand te vermelden in het vakje “speciale wensen”. Wij attenderen u er op dat eetstands moeten voldoen aan de wettelijke HACCP eisen. Hierop wordt toezicht gehouden door zowel de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit) als de GGD.

Na ontvangst van het aanmeldformulier ontvangt u een bevestiging met het verzoek om uw verschuldigde inschrijfgeld vóór 1 september te betalen.

Nadat het inschrijfgeld is ontvangen, ontvangt u begin september uw kraamnummer(s), algemene informatie en een plattegrond van het parcours.

Wij hopen u te mogen begroeten op de Boerenmert 2024.
Stichting Boerenmert Hapert

Aanmeldformulier

2024

boerenmert hapert 2000px